Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Ólomlélek

Létezhetetlen

Little Grasshopper · 1 éve
Nézd, nekünk semmi sem maradt az egymásnak adott kínon kívül... Neked is, nekem is a másik a legnagyobb problémánk. S mégis a legnagyobb vágyunk. Hogy lehetséges ez? Oximoron. Kizárt, hogy a kettő együtt létezzék, s mégis létezik. Bennünk létezik. A másik létében létezik a saját létünk. Az enyém a tiedben, a tied az enyémben. Én benned, míg te csak bennem létezel. S mégis egymásnak létezünk. Várj... Létezünk mi egyáltalán? 
Összevonható e két lény, te és én? Egymásra találunk, valami mégis közénk áll, s azt mondom, okkal. De mi oka van az életnek két szerelmest külön vizekre terelgetni, miért hagyja a másik nélkül létezni? Szerintem egyszerű erre a válasz. Olyan intenzíven létezünk már most egymásban így külön-külön, hogy egymás közelében felperzseljük a másikat. Égető, már-már fájó szenvedély. Ez rögeszme. Beidegződött függőség. S mégis akkor jelennek meg az elvonási tünetek, amikor ott vagyunk egymásnak. Igen, nálunk minden 
fordítva van. Köztünk semmi sem átlagos, nem olyan, mint másnál. Mi egymás nélkül teljesek vagyunk, boldogok, együtt pedig tanácstalan függők. S mégis a másikat választanánk inkább, mint a boldogságot. Inkább léteznék veled, s nem csak benned. Inkább létezz velem, ne csak bennem! Nem érdekel, hogy csak bántjuk egymást. Te is tudod, hogy a vágyaink mindennél erősebbek. 

Kedves olvasó, ha itt tartasz, akkor már elolvastad a legnagyobb dilemmámat, az arról szóló panaszt. Voltál ilyen helyzetben, éltél már át hasonlót? Hogy meghalsz a másikért, mégis ő öl meg..? 
Hogyan kezeljem, hogyan? 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Mila · 8 hónapja
Olvassa el és olvassa el a legmagasabb 8 élelmiszert, amellyel természetes módon eltávolítja a parazitákat.

 

  Kurkuma

A kurkuma számos egészségügyi előnyben részesül https://hu.lifehealthdoctor.com/onlinehospital/ , és közülük egy ismert parazitafertőzések kezelésében. Hozzáadhat bőséges kurkuma az ételeket, vagy teát készíthet. Addig is kiegészítheti, ha a kurkuma íze kellemetlen.

 

Csak győződjön meg róla, hogy kap a természetes kurkuma, mert sok modern curry porok tartalmaznak kevés kurkuma.

 

  Citrommag

A magok a citrom nagyon erősek, ha zúzott megölni paraziták. Szelet egy szerves citromot, és távolítsa el a magokat. Zavarja meg őket a keverőben, majd keverje össze egy pohár vízzel és itassa meg. Ha az íze nem zavarja, akkor fontolja meg rágni és nyelni.

 

  Tej és ricinusolaj

Vegyünk egy pohár (8 uncia) meleg tejet, keverjük össze két teáskanál ricinusolajat, és azonnal itassuk. Ez a keverék meg fogja ölni az élősködőket és megszabadul a testétől a belekben. Naponta legalább egy pohárral legalább egy hétig ölni a szervezetben lévő összes parazitát.

 

  Papaya magjai

A legtöbb ember eldobja a papaya fekete magját, de a magok segítenek megszabadulni azoktól a csúnya parazitáktól http://magyaregeszseg.eu/vannak-bajok-a-hasaban/#Papaya. A következő alkalommal, amikor eszel papája, csak nyelje le a magokat.

 

  Fokhagyma

A fokhagyma antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyszerűen segítik a paraziták elpusztítását. Kissé zúzott egy vagy két gerezd friss, szerves fokhagymát, és vigye őket minden reggel. Ha ez egy rutin, akkor biztos lehet benne, hogy parazita mentes már egy hete.

 

  Rizsecet

Mindenféle ecet jó sok betegségért, beleértve a szervezet felszabadítását a parazitákból. Minél savosabb az ecet, annál jobb. Keverj össze egy evőkanál rizs ecetet (vagy almasavas ecetet) egy pohár vízben és igyál minden nap, hogy megöli a parazitákat. Ha súlyos fertőzésben szenved, naponta 3 pohár vizet fogyasszon.

 

  Gránátalma

Friss gránátalma van, vagy italt a gyümölcslé. Egy pohár gránátalma lé rendszeresen ivott, nem csak a parazitákat ölte meg, hanem a testedet is mentesíti a parazitáktól.

 

  Kókuszdió

A kókuszvíz megöli a parazitákat. A nyers és reszelt kókusz rágása is meg fogja ölni az élősködőket. Ha duplázni szeretné a parazita meggyilkolásának intenzitását, keverje össze néhány finoman reszelt nyers kókusz kókusztejjel a tejet és itassa őket együtt.
Valaki · 1 éve
Bár tudnék segíteni...
Little Grasshopper
Szia! :) Én egy olyan lány vagyok, aki imádja a csokit, szeret futni, és rajong a furcsa, csupasz állatokért. Hobbim az írás, melyet szeretnék megosztani másokkal. Legtöbbször nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, viszont sokszor szörnyen döntésképtelen. Mindig optimistán gondolkodom, és ha tehetném, akkor egész nap zenét hallgatnék. Remélem jól fogod érezni magad a blogomon. ^^